About

torsdagen den 26:e april 2012

Dagens mediautrymme, hej morgon-teve.

Anders "X" Lundgren hörde av sig igår och frågade om jag skulle vara med på TV4 Nyhetsmorgon p.g.a. musik och seriefestival. Klart jag skulle!

Lisa%20Medin%20om%20att%20livn%C3%A4ra%20sig%20som%20serietecknare

Av detta kan vi lära oss:

  1. Jag måste se till att skaffa lugg igen illa kvickt.
  2. Jag måste också börja le mer. Det finns en anledning till att folk gör det när de skall framstå som ljuvliga; man ser inte ut att ha samma charmnivå som en sten.
  3. VAD FAN hände med dialekten där.
  4. Jag vet att Bergting inte skrivit Snabba Cash. Han har illustrerat Gängkrig 145 av Jens Lapidus. Det blev lite hastigt och lustigt. Karln är awesome.
  5. Utopi är också awesome förresten. Skaffa en prenumeration nån gång! Ska vi ha en sprudlande seriekultur i det här landet eller ej?! NÅ?
Anders var för övrigt strålande i föregående inslag. Det tycker jag ni ska titta på här!

Anders X blir intervjuad av TV4 Morgon


Created with cinemagr.am

Nästannästan klar med Kapitel 6. Ska bara göra lite plotter och specialeffekter. Sedan ska vi se om det inte kan bli en liten karaktärsintroduktionsrunda när allt är klappat, klart och ivägskickat.
Wheeeeee, Seriefestival snart ju!

2 kommentarer:

Awesome! Hahahah jag som älskar medelålders plus känner mej fett dissad! xD Mycket väl talat av dig iallafall :)

Jag tyckte du var charmig i tv. Frisyren var fin och jag såg leenden och skratt. Angående dialekten så lät det som en skånsk "rytm" där vid "även syssla med..", lätt hänt om man har kommit i kontakt med skåningar.

Skicka en kommentar